Uusi toiminnanjohtaja Ari Ruoholahti aloitti tehtävässään

12.8.2020

Maanantaina 10.8. TUL:n Tampereen piirin uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Ari Ruoholahti. Ruoholahti jatkaa eläkkeelle siirtyneen Jukka Niemisen ansiokkaasti hoitamaa tehtävää.

– Olen 42 -vuotias paljasjalkainen tamperelainen ja täällä käytännössä koko ikäni olen vaikuttanut. Aikalailla lapsesta saakka on urheilu ja liikunta kulkenut mukana elämässä ja myöhemmin myös työuralla. Olen liikunnanohjaajaksi aikoinani valmistunut ja työskennellyt muun muassa liikuntakeskuksissa sekä urheiluseuroissa valmentajana, hallinnossa sekä johtavissa tehtävissä. Edellinen työpaikkani oli urheiluseuran tapahtumien ja myynnin parissa, Ruoholahti kertoo.

– Urheilu ja liikunta on aina ollut osa elämääni. Lapsena mukavia muistoja on jäänyt mieleen kesäleireiltä ja eri urheilulajien parista. Oma lajini on ollut jalkapallo ja kasvattiseurani TPV eli Tampereen Pallo-Veikot, jonka junioripolun edustusjoukkueeseen asti kävin läpi, Ruoholahti kertoo taustastaan.

– TUL:n Tampereen piirin toiminnanjohtajaksi siirryn erittäin innostunein tunnelmin. Omalta työuraltani itseasiassa löytyy jo aiempikin kosketus Suomen Työväen Urheiluliittoon. Työskentelin opintojeni ohessa TUL:n Tampereen piirissä vuosina 1998 ja 1999, hienoa päästä palaamaan TUL:n palvelukseen. Motivaatio ja into tekemiseen on äärimäisen kova, Ruoholahti päättää.