Liikkeelle!Kuntokampanja

    

LIIKKEELLE!

 

LIIKKEELLE!

 

LIIKKEELLE!

 

 

 

                 Liikkeelle! liikuttaa syyskuussa

 

Liikkeelle! on syyskuun ajan pyörivä kuntokampanja, joka liikuttaa kaiken ikäisiä eri puolilla Suomea sadoissa eri tapahtumissa.  Tavoitteena on saada mukaan 30 000 osallistujaa. TUL on mukana yhdessä muiden liikuntajärjestöjen kanssa Unelmien liikuntakuukaudessa Liikkeelle! - kampanjalla.  
 
Ilmoittakaa syyskuun ajalta seuranne seuraavat tiedot:
a) Kunto- ja harrasteliikuntaryhmien kävijämäärät (yhtenä lukuna koko määrä) osoitteeseen jukka.nieminen@tul.fi tai 045-77302122
 
b) Syyskuussa järjestämänne Liikkeeelle!-tapahtumien nimet ja kävijämäärät osoitteeseen jukka.nieminen@tul.fi tai 045-77302122,  tapahtuman aika, paikka ja   lyhyesti sisältö
 
Kuntoliikunnan toimintaryhmämme jäsenet ja toimiston väki tulevat olemaan yhteyksissä seuroihin tietojen keräämisen helpottamiseksi elokuun puolivälin jälkeen.
Erityisesti erillisistä Liikkeelle! - tapahtumista toivomme saavamme tietoja viimeistään elokuun viimeisellä viikolla, jotta voimme levittää niistä tietoa yhteisissä kalentereissa ja palstoillamme.
Kuntokuukauden aikana toteutetaan myös 1.-15.9. välisenä aikana Askelkisa, joka on tärkeä osa Liikkeelle! - kampanjaa. Kisan säännöt ovat muuttuneet! Askelkisan säännöt löytyvät osoitteesta www.tul.fi/aikuisliikunta.
Piirin aloitus- ja päätapahtuma järjestetään sunnuntaina 27.8. klo 11-13 Tampereella Vehmaisten kentällä. 
 
Liikkeelle! – tapahtumissa ja liikuntaryhmissä voi jakaa virallisia osallistujapasseja. Osallistujapassin palauttamalla piiriin tai liittoon  mennessä pääsee mukaan valtakunnalliseen arvontaan. Palkintoina on yhteistyökumppaniemme tuotteita!
Passeja on saatavissa piiristä jukka.nieminen@tul.fi tai 045-77302122.
 
Piiristä on saatavissa myös Liikkeelle! – julisteita.
 

        Liiikkeelle! - yhdessä kaikkialla Suomessa